Σχετικά με τον ANLPC

Λίγα λόγια για τον Σύνδεσμο

ANLPC

Ο σύνδεσμος ANLPC έχει δημιουργηθεί με σκοπό να αναπτύσσει, να προωθεί και να εξελίσσει τις βέλτιστες πρακτικές στην καθοδήγηση και την εποπτεία, διασφαλίζοντας την επάρκεια στην κατάρτιση των διαπιστευμένων συνεργατών στο NLP και στο Coaching, με στόχο υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το όραμά μας είναι να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στο χώρο του Coaching και του NLP προσφέροντάς σας νέες γνώσεις και ευκαιρίες εξέλιξης.

Ποιοι Είμαστε

Ο ANLPC ξεκίνησε τη ζωή του το 2022 όταν ο Χαράλαμπος Σολέας είχε μια συνάντηση με την Ντορα Παπαντωνάκη και είπε «Σκέφτηκα ότι έπρεπε να δημιουργήσουμε κάτι που να ενώνει το NLP με το Coaching ενδιαφέρεσαι;». Η απάντηση ήταν ναι, και σύντομα αρχισαν να δουλεύουν σε αυτό, δημιουργώντας τον ANLPC έναν διεθνή σύνδεσμο που ενώνει το NLP με το Coaching κάτι που δεν υπήρχε παγκόσμια.

Ο ANLPC πραγματοποίησε μια τελική συνεδρίαση τον Ιανουάριο του 2022, κατά την οποία οι Διευθυντές ενέκριναν τις προτάσεις και ξεκινήσαμε.

Από την αρχή, η αρχή της περιεκτικότητας ήταν σημαντική. Οποιοσδήποτε μπορούσε να ενταχθεί στον ANLPC, υπό τον όρο ότι συμφωνούσε να συμμορφωθεί με τον Κώδικα Δεοντολογίας. Τα μέλη ενθαρρύνονται να δημιουργήσουν τους δικους τους ANLPC σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις των χωρών τους.

Έχουμε μέχρι σήμερα 5 Συνδεδεμένες Χώρες Ελλάδα, Κύπρο,Ρουμανία, Βουλγαρία και Γερμανία.

Στόχος είναι στα επόμενα 3 χρόνια να έχουμε παρουσία σε πάνω από 25 χώρες.

Οργάνωση

Η εκπληκτική ομάδα του προσωπικού υποστήριξης που βρίσκεται πίσω από το ANLPC συνεχίζει να λειτουργεί καθημερινά. Ανταποκρίνονται, αφοσιώνονται και επικεντρώνονται στα μέλη μας και στις ανάγκες τους. Καθώς αναπτυσσόμαστε παγκοσμίως, έχουμε πρωτοβουλίες που χρειάζονται υποστήριξη τόσο σε περιφερειακό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας